parallax background
 
 

Vrijwilligers voor IJsvrij Festival gezocht!

Ben jij graag actief bezig? Wil je deel uitmaken van een enthousiaste groep mensen en helpen op een gezellig, winters festival? En ben jij beschikbaar tussen 14 december 2019 t/m 12 januari 2020? Dan zijn wij op zoek naar jou!

IJsvrij Festival vindt dit jaar voor het derde jaar op rij plaats, dit keer op een nieuwe locatie: midden in Rotterdam Centrum, op Plein 1940. Bij IJsvrij kunnen de bezoekers (van alle leeftijden) schaatsen op de romantische ijsbaan, drinken ze warme chocolademelk in het IJsvrij-café en genieten ze van het culturele programma vol met muziek en theater.
 
 

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers voor op IJsvrij Festival om verschillende taken uit te voeren, zoals:


  • Helpen bij het schaatschalet: kaartverkoop, schaatsverhuur en het beantwoorden van vragen van bezoekers.
  • Bardiensten: bij IJsvrij hebben we een mooi, verwarmd café waar we verschillende drankjes verkopen en heerlijke gerechten serveren in een Zweeds thema. Je neemt bestellingen aan van bezoekers en zorgt er samen met het team voor dat ze kunnen genieten van heerlijke versnaperingen.
  • IJsmeester op de ijsbaan: hierbij zorg je ervoor dat bezoekers veilig kunnen schaatsen, help je de bezoekers waar nodig en zorg je ervoor dat de kwaliteit van het ijs altijd goed blijft. 
  • Helpen in de keuken: ondersteun de kok bij het bereiden van de Zweedse gerechten en de afwas. 
  • Backstage begeleiding: jij zorgt ervoor dat backstage alles geregeld wordt voor de bezoekers, artiesten en het overige personeel.

We zoeken vrijwilligers voor verschillende dagdelen in de periode tussen 14 december 2019 en 12 januari 2020. Je werkt in een gezellige sfeer waar je veel contact hebt met bezoekers en mensen die ook op IJsvrij helpen. Uiteraard wordt er goed voor je gezorgd! Je ontvangt een dagvergoeding, een maaltijd (afhankelijk van je shift-tijden) én kleding!

IJsvrij Festival is 7 dagen in de week geopend, doordeweeks van 12.00 tot 20.00 uur en in het weekend en tijdens de kerstvakantie van 10.00 tot 20.00 uur. Kijk voor meer informatie over het festival op ijsvrij.nl.

 
 

Interesse?

Vul het inschrijfformulier in om je aan te melden als vrijwilliger. Twijfel je nog, of heb je vragen? Neem dan contact op met Emma via info@ijsvrij.nl.

Aanmelden als vrijwilliger