Bedrijfsborrel

 

Het is mogelijk om tijdens IJsvrij Park Festival een uniek bedrijfsuitje te organiseren op een prachtige locatie onder de Euromast, zoals een kerstborrel, eindejaarsbijeenkomst of nieuwjaarsreceptie met tevens een unieke activiteit, zoals een curling clinic of een silent disco. Geniet daarnaast van onze “wintersche” arrangementen. Wij hebben verschillende arrangementen voor u samengesteld om inspiratie op te doen. Er kan uiteraard ook naar eigen wens een arrangement worden samengesteld zoals bijvoorbeeld een warm ontvangst met een glühwein of chocomel met slagroom.

  Borrels kunnen georganiseerd worden bij parkcafé Parqiet of in het IJsvrij-Café bij de ijsbaan. Het café is overdekt en momenteel wordt in samenwerking met de Gemeente Rotterdam onderzoek gedaan naar de mogelijkheden voor het verwarmen van de ruimte. Ondanks dat het café mogelijk verwarmd wordt zal het geen kamertemperatuur zijn. Het is belangrijk dat u goed naar uw gasten communiceert dat zij zich warm aankleden. Maar dat is wel winters knus!

 
 

Arrangementen

A. Borrel Proviand

Een mix van verschillende warme en koude hapjes, bestaande uit:
❆ Brood met smeersels, olijven en gemengde nootjes op tafel
❆ Een rondje bitterballen
❆ Plankjes met worst en kaas

B. Borrel- en amuseproviand

Een mix van verschillende warme en koude hapjes, bestaande uit:
❆ Brood met smeersels, olijven en gemengde nootjes op tafel
❆ Een rondje bitterballen
❆ Plankjes met worst en kaas
❆ Hapjes bestaande uit een selectie van maximaal vijf:
Carpaccio wrap, rouleaux van zalm, rotollo serranoham, caprese spiesje, melanzane parmigiano, rundertartaar, krokante sushi en Hollandse garnalen

 
 

C. Oud Hollandsch Proviand

Een stamppot buffet bestaande uit verschillende soorten stamppot inclusief een heerlijk stukje vlees. Daarnaast staan er brood met smeersels, olijven en gemengde nootjes op tafel.

Extra mogelijkheden

Naast het organiseren van een bedrijfsborrel bieden we ook de volgende mogelijkheden aan: 


❆ Vrijkaarten ter aanvulling van bijvoorbeeld kerstpakketten
❆ Clinics op de ijsbaan (alleen buiten reguliere openingstijden)
❆ Silent Disco schaatsen
(op de ijsbaan alleen buiten reguliere openingstijden, in het IJsvrij-Café wel mogelijk tijdens openingstijden. Mogelijk vanaf 50 personen)
❆ Audio visuele ondersteuning (podium, licht en geluid)
❆ Muzikale acts

 

Aanvraagformulier voor een vrijblijvende offerte

 

Indien u interesse heeft in een bedrijfsborrel op het IJsvrij Park Festival kunt u hieronder het formulier invullen. Op basis van deze informatie kunnen wij vrijblijvend een offerte voor u opstellen. Wij streven ernaar deze binnen één week naar u te sturen. Uiteraard is het dan nog mogelijk om veranderingen aan te brengen.

Alle arrangementen zijn standaard inclusief gebruik van de schaatsbaan (en inclusief schaatshuur). Als u een bedrijfsborrel organiseert blijft het terrein van IJsvrij toegankelijk voor bezoekers. Exclusief gebruik is op aanvraag mogelijk, bij voorkeur buiten onze openingstijden (iedere dag na 19:00 uur). Dranken zijn standaard op nacalculatie, maar uiteraard kunt u dit ook uitkopen. U kunt dit (en andere voorkeuren) aangeven op het formulier hieronder.

 
Bedrijfsnaam: (verplicht)

Voor- en achternaam contactpersoon: (verplicht)

E-mailadres: (verplicht)

(Mobiele) Telefoonnummer: (verplicht)

Aantal volwassenen: (verplicht)

Aantal kinderen (t/m 12 jaar): (verplicht)

Voorkeursdatum:

Tweede voorkeursdatum:

Voorkeurstijdstip: (verplicht)

Lengte bijeenkomst: (verplicht)


Arrangement: (verplicht)


Dranken:


Welkomstdrankje:


Exclusiviteit gewenst:

JaNee