High tea & schaatsen

 

Samen met Dudok is er een speciaal arrangement. Je wordt door Dudok In Het Park 2 uur in de watten gelegd terwijl je geniet van een high tea in het statige pand. Aansluitend heb je alle tijd om gebruik te maken van de ijsbaan en de ijzers onder te binden. Dit arrangement kunnen we je aanbieden voor € 25 per persoon. Hierin zijn de high tea bij Dudok In Het Park & en entree tot de ijsbaan van IJsvrij Park Festival inbegrepen.

Op de ijsbaan kan je gebruik maken van je eigen schaatsen of je kan ze bij ons huren voor € 2,50. Wij hebben schaatsen beschikbaar in de maten 27 t/m 47 en een beperkt aantal glij-ijzers voor de hele kleintjes.

 
parallax background
 

Het kan wel erg koud zijn in het winterse paradijs, zorg voor warme kleding en handschoenen (verplicht)! Bij regen is het aan te raden om droge sokken en eventueel extra kleding mee te nemen.

 
 

Reserveren

Door onderstaand formulier in te vullen plaats je een reservering voor de high tea bij Dudok In Het Park en schaatsen bij IJsvrij Park Festival. Na het verzenden van het formulier ontvang je een kopie in de e-mail. Dudok In Het Park zal de reservering separaat aan je bevestigen, waarna je reservering definitief is.

 
 
Datum: (verplicht)

Tijd: (verplicht)

Aantal personen: (verplicht)

Voor- en achternaam: (verplicht)

E-mailadres: (verplicht)

(Mobiel) Telefoonnummer: (verplicht)

Eventuele dieetwensen: