IJsvrij Winter Markt

 

IJsvrij Park Festival in Het Park, recht onder de Euromast, wordt met de deels overdekte natuurijsbaan net als vorig jaar weer het leukste en meest romantische winterevenement van Rotterdam en omstreken. Met dit jaar een prachtige en unieke IJsvrij Winter Markt van 21 t/m 24 december. Een gezellige kerstmarkt met mooie producten en merken. Met vuurkorven en (live) kerstmuziek en naar verwachting 10.000 bezoekers, alleen al in dát weekend! Een mooie manier om wat extra omzet te maken rond de kerstperiode.

De Winter Markt is vrij toegankelijk, zodat ouders kunnen genieten van al het moois dat de markt te bieden heeft, terwijl de kinderen aan het schaatsen zijn. Een mooie plek om de laatste kerstcadeaus aan te schaffen!

Wij zijn op zoek naar bijzondere merken en bedrijven die deze Winter Markt tot iets bijzonders maken. Wij faciliteren de gehele locatie en hebben alvast een mooi en gezellig miniwinkeltje (chalet) voor je neergezet (met stroom). De kosten hiervoor berekenen wij (voor deze eerste editie, eenmalig) tegen kostprijs aan je door. Daar staat tegenover dat we wel kieskeurig zijn in de keuze van deelnemers. Het moet immers een leuke en gezellige kerstsfeer opleveren met een mooi en gevarieerd aanbod van producten. Er zijn maar maximaal 40 plekken, dus wees er snel bij.

Ben je benieuwd en wil je graag deelnemen aan misschien wel het beste verkoop weekend van het jaar? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het vastleggen van een plek op onze Winter Markt.

Interesse om samen met ons deze eerste editie van de Winter Markt een succes te maken? Neem contact met ons op via onderstaand formulier en zeg het voort!

 

Openingstijden kerstmarkt

❆ Vrijdag 21 december t/m maandag 24 december (4 dagen)
❆ Vrijdag van 12:00 tot 19:00 uur
❆ Zaterdag en zondag van 10:00 tot 19:00 uur
❆ Maandag van 10:00 tot 17:00 uur

Chalet van 3 x 2,5 meter (afsluitbaar), incl. verlichting en stroompunt 220v en verbruik.
Afwijkende afmetingen chalet en extra stroompunt(en)/krachtstroom op aanvraag.

 

Contactformulier

Herkent u zich in deze omschrijving en wilt u een chalet op de kerstmarkt exploiteren?
Vul dan onderaan de pagina het formulier in om meer informatie te ontvangen. We streven ernaar om deze informatie binnen één week naar u te sturen.

 
Bedrijfsnaam: (verplicht)

Voor- en achternaam contactpersoon: (verplicht)

Straatnaam: (verplicht)

Huisnummer: (verplicht)

Postcode: (verplicht)

Plaats: (verplicht)

E-mailadres: (verplicht)

(Mobiele) Telefoonnummer: (verplicht)
Categorie: (verplicht)

Non-foodFood*


* Producten die publiek direct dient te consumeren zijn niet toegestaan, food dat men thuis consumeert of cadeau kan geven wel.


Omschrijving producten: (verplicht)
Chalet (verplicht)

JaNee


Een chalet van 3 x 2,5 meter (afsluitbaar), incl. verlichting en stroompunt 220v en verbruik. voldoet aan mijn wensen:

Afwijkende afmetingen chalet; ja, namelijk:

Extra stroompunten benodigd; ja, namelijk:

Krachtstroom benodigd; ja, namelijk: