Kinderfeestje

 

Ben je jarig in de winter en zoek je een winters uitje? Bij IJsvrij Park Festival kun je je kinderfeestje op een originele manier vieren! Een kinderfeestje bestaat uit onbeperkt schaatsen op een dag en tijdstip naar keuze (inclusief schaatshuur) en na afloop serveren we in ons IJsvrij-Café poffertjes en warme chocolademelk aan een speciaal voor jou versierde tafel. Uiteraard mag je zelf bepalen of jullie eerst willen eten of schaatsen. De kosten zijn € 15,- per persoon. Ouders kunnen genieten van ons heerlijke lunchassortiment.

 
parallax background
 

Als je een kinderfeestje organiseert blijft de ijsbaan van IJsvrij toegankelijk voor bezoekers. Het schaatsfeestje is voor kinderen t/m 12 jaar en vindt plaats gedurende de openingstijden van de ijsbaan (op doordeweekse dagen van 12.00 tot 19.00 uur en in het weekend en in de kerstvakantie van 10.00 tot 19.00).

Het kan wel erg koud zijn in het winterse paradijs, communiceer goed naar alle kinderen en ouders dat ze zich warm aan moeten kleden! Bij regen is het aan te raden om droge sokken en eventueel kleding mee te nemen.

 
 

Ik wil mijn kinderfeestje vieren bij IJsvrij!

Indien u interesse heeft in een kinderfeestje op het IJsvrij Park Festival kunt u hieronder het formulier invullen. Op basis van deze informatie kunnen wij vrijblijvend een offerte voor u opstellen en een plekje in het IJsvrij-Café reserveren. Wij streven ernaar deze binnen één week naar u te sturen. Uiteraard is het dan nog mogelijk om veranderingen aan te brengen.

 
 
Voor- en achternaam contactpersoon: (verplicht)

E-mailadres contactpersoon: (verplicht)

(Mobiele) Telefoonnummer contactpersoon: (verplicht)

Straatnaam + huisnummer: (verplicht)

Postcode + plaats: (verplicht)

Naam van de jarige:

Aantal personen volwassenen: (verplicht)

Aantal personen kinderen: (verplicht)

Gemiddelde leeftijd van de kinderen: (verplicht)

Voorkeursdatum: (verplicht)

Voorkeurstijdstip: (verplicht)

Lengte (duur) van het feestje: (verplicht)


Ik wil...


Zijn er nog zaken waar wij rekening mee moeten houden?