Schoolschaatsen

 

Het is mogelijk om tijdens IJsvrij Park Festival met een schoolklas te komen schaatsen. Een heerlijk dagje uit op de ijsbaan met klasgenoten, meesters en juffen! Tijdens schoolschaatsen blijft het terrein van IJsvrij toegankelijk voor bezoekers. Dit betekent dat er wel plek is, maar niet de gehele baan wordt gereserveerd. Exclusief gebruik is wel mogelijk op aanvraag, bij voorkeur buiten onze openingstijden (op doordeweekse dagen buiten de vakantie voor 12.00 en na 19.00 uur).

De prijzen voor het schoolschaatsen binnen openingstijden zijn als volgt:

❆ Basisonderwijs: € 6,- voor kinderen t/m 12 jaar, inclusief schaatshuur
❆ Voortgezet onderwijs: € 7,50 voor kinderen vanaf 13 jaar en volwassenen, inclusief schaatshuur

Binnen de openingstijden krijgen groepen van 20-50 personen een korting van 10%, groepen bestaande uit meer dan de 50 personen krijgen een korting van 20%. Buiten de openingstijden (exclusief gebruik) maken wij voor groepen een offerte op maat.

Om een en ander zo gestructureerd mogelijk te laten verlopen vragen we grote groepen zich op te splitsen in wat kleinere groepen van circa 20-25 personen (bij voorkeur gemixt in leeftijden vanwege schoenmaten). Zij kunnen zich circa 15 minuten na elkaar melden bij de schaatsuitgifte. Op deze manier kunnen circa 80-100 kinderen per uur schaatsen. Gemiddelde duur op de ijsbaan bij schoolschaatsen is 30-45 minuten per groep.

Wij hebben schaatsen beschikbaar in de maten 27 t/m 47. Wanneer wij een offerte voor u samenstellen ontvangt een overzicht van het aantal paar dat wij per maat beschikbaar hebben. Wij hebben een beperkt aantal glij-ijzers beschikbaar voor de hele kleintjes.

 
parallax background
 

Het kan wel erg koud zijn in het winterse paradijs, communiceer goed naar alle kinderen en docenten dat ze zich warm aan moeten kleden! Bij regen is het aan te raden om de kinderen droge sokken en eventueel extra kleding mee te laten nemen.

 
 

Wij willen met school komen schaatsen bij IJsvrij!

Als u interesse heeft om te schaatsen met school op het IJsvrij Park Festival kunt u hieronder het formulier invullen. Op basis van deze informatie kunnen wij vrijblijvend een offerte voor u opstellen. Wij streven ernaar deze binnen één week naar u te sturen. Uiteraard is het dan nog mogelijk om veranderingen aan te brengen.

 
 
Naam van de school: (verplicht)

Voor- en achternaam contactpersoon: (verplicht)

E-mailadres contactpersoon: (verplicht)

(Mobiele) Telefoonnummer contactpersoon: (verplicht)

Straatnaam + huisnummer van de school: (verplicht)

Postcode + plaats van de school: (verplicht)

Aantal kinderen t/m 12 jaar: (verplicht)

Aantal kinderen vanaf 13 jaar: (verplicht)

Aantal begeleiders die meegaan op het ijs: (verplicht)

Aantal begeleiders die naast de ijsbaan blijven: (verplicht)

Voorkeursdatum: (verplicht)

Tweede voorkeursdatum: (verplicht)

Voorkeurstijdstip: (verplicht)

tot


Inclusief warme chocomel per kind: (verplicht)

JaNee


Zijn er nog zaken waar wij rekening mee moeten houden?