parallax background

Winterse activiteiten

Organiseer de leukste winterse activiteiten bij IJsvrij. Daag je vrienden, familie en collega's uit voor een ijskoud potje curling, dans de schaatsen van het ijs tijdens de silent disco of schaats je eigen Elfstedentocht met een IJsvrij passe-partout. Ga jij de uitdaging aan?

Bekijk activiteiten

Interesse in een winterse activiteit bij IJsvrij? Neem contact met ons op.

Activiteiten

 Bekijk de kalender voor meer informatie en alle georganiseerde activiteiten op IJsvrij

Curling competitie

Iedere donderdagavond op IJsvrij: een ijzingwekkende curling competitie! 12 teams strijden om de titel tijdens de Curling Competitie op IJsvrij. Ga met jouw team de strijd aan, bezem jezelf naar grote hoogte en wordt de curlingbaas van de IJsvrij ijsbaan. Niet lullen maar poetsen! 

€ 87,50 - voor 5 personen inclusief borrelhapjes en drankje

Silent Disco on Ice

Iedere vrijdagavond gaan de schaatsen gaan van de vloer bij IJsvrij! Kom dansen op het ijs bij de Silent Disco on Ice. De DJ brengt de tofste hits naar IJsvrij met elke week een ander thema. Zing mee met Nederlandse hits, dans op de heerlijkste kerstmuziek of laat je gaan op de beste après-ski nummers!

€ 19,50 - Inclusief schaatshuur, koptelefoon en drankje

curling losse baanhuur

Ga de competitie aan met je vrienden, familie of collega's op de gezelligste overdekte curlingbaan van Rotterdam! Kom stenen gooien en ga de strijd aan om eeuwige opscheprechten te winnen. Het is uiteraard mogelijk om voor, tijdens en na te genieten van een hapje en een drankje.

€ 145 - voor 10 personen inclusief drankje

Silent Disco on Ice - kids editie

Speciaal voor de jongere feestbeesten worden op 30 december en 6 januari speciale silent disco's georganiseerd. Bind de ijzers onder en ga los op jouw favoriete muziek. Switch tussen de kanalen en geniet van de verschillende muziekstijlen. Onze DJ maakt er een feestje van! 

€ 17,50 - t/m 12 jaar. Inclusief schaatshuur, koptelefoon en drankje